http://finest.se/evelinaeklund

Nu är det officiellt, jag flyttar över till finest.se! Jag hoppas att ni följer med mig dit och jag som ni trivs där borta!! 
Så klicka in er här för att följa min blogg på http://finest.se/evelinaeklund

 

Feel good

Min tumblr http://evelinaeklund.tumblr.com/

Idag hade jag endast ett nationellt prov i engelska innan jag cyklade hem i regnet igen, har sen dess pluggat och kollat igenom ett par VD avsnitt. Precis vad vädret tillåter idag! Om jag inte tar mig ut på en springtur senare så lär jag baka lite scones och fortsättaserie tittandet. Snart Marbella, wiii!

 

Q & A


Hur kan du va så brun? Solar du solarium eller nåt och usåfall vart/pris/hur ofta? Tycker verkligen du är jätte fin! Svara gärna i ett inlägg :) Kram

Hejsvejs! Jag solar dessvärre inte solarium, det var senast i nian sist inför balen så jag har tyvärr inget tips om vart man kan hitta något bra.. Jag älskar solen och sätter mig därför på min altan alla tillfällen jag får, dessutom föddes jag med bra pigment! Har väldigt lätt att bli brun vilket jag är jätte glad över!

Oh monday

 
Har på mig min nya topp som jag fick med mig hem i veckan, ljus och fin inför sommaren! Började vid tolv och har nu 2 lektioner för dagen, ska tyvärr bara plugga ikväll då jag och alla andra i skolan har hur mycket som helst de sista veckorna i maj. Men jag ska försöka klämma in en springtur också, dags att börja träna igen! 

Har väldigt roliga saker pågång och på torsdag ska jag göra håret lite ljusare och nästa vecka lyfter planet till Marbella!! Woho.

Polaroid pics of my loved one´s

Dessa trillade ner i brevlådan i veckan, efter lite trix så blev resultatet såhär! Är super nöjd, det blir extra mysigt att komma in i rummet och se bilder av sina nära och kära.

Och att bilderna är just polaroid gör det lite extra speciellt, supermysigt! 

Fantastiskt

 
Har haft ett helt fantastiskt "mini-lov"! På valborg och även dagen efter så jobbade jag på Café August, var så himla kul och är jätte glad över jobbet. Övningkörde och bakde oreo-pops som belöning under kvällen med familjen, fick även en glad överraskning att min älskling kom hem under helgen.

Efter en lunch på stan med hela familjen så fick jag träffa Hugo igen, känns alltid lika bra att pussa på honom efter några dagar utan att setts! Så under helgen har vi umgåtts och myst. En mycket bra vecka med andra ord, har sagt hejdå till både syster & pojkvän samt övningskört och pluggat under dagen!