Min ÅRSRESUMÉ 2013 - del 1

Januari: Jag hade precis kommit hem ifrån utlandet och firade in året med de jag tycker om mest. Hade en oförglömlig nyår med tjejerna inlusive Hugo och hans vänner. Hela januari var toppen bra och jag minns att jag mådde väldigt finemang denna måndaden. För att inte glömma att mina två favoriter fyllde 17 år, de slog till med en fest som var mer än rolig! 

Februari: Jag spendera mycket tid med att träna under feburari månad, och här gick jag från mitt ljusbruna hår ifrån Puerto Rico till en nästintill svarthårig Evelina. Alla hjärtans dag vart firat och jag spenderade mest tid med killen där oändligt många myskvällar ingick, precis som jag vill ha det! Jag längtade väll mest till att våren skulle komma, en bra & lugn med andra ord!

Mars: Kickade igång månaden och sportlovet med en tripp till Göteborg med Louise, hade en väldigt lyckad shopping dag där borta. Vi var nöjda och belåtna när vi tog tåget hem igen till Karlstad. Jag jobbade en hel del och hade roliga utekvällar med både vänner och pojkvännen. Våren började även komma och jag köpte min älskade barbour jacka, påsklovet drog även igång i slutet av denna månaden.

April: Påsklovet samt påsken hade startat och vi firade detta genom att med familjen + Hugo åkte och hälsade på min syster i Oslo. Det var underbart med kälkåkning i Holmenkollen och upptäka oslo med de jag älskar allra mest. Var väldigt mysigt att gå i deras stora hamn hand i hand med killen, mysig resa! Jag jobbade även en hel del och plugget var i överflöd, men jag klagade inte för våren hade kommit och sommarlovet närmade sig! Hade även här en VÄLDIGT rolig utekväll med Frida & Hugo...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback