Årsresumé 2013 - del 2

Maj: Firande in maj och valborg på bästa sätt med de bästa tjejerna, sommaren närmade sig med stormsteg och brännan började redan visa sig då. En tripp till göteborg med familjen+frida hanns även med. Vi firade även Emilia & Elin vilket var en jätte rolig kväll i forshaga! I slutet fick jag skicka iväg Hugo till Magaluf medans jag var hemma och pluggade ihjäl mig det sista inför sommarlovet. 

Juni: Vad ska man säga om denna månaden? BÄST. Sommaren var här, min älskling kom hem från sin studensresa och jag hade supermysiga sommarkvällar med underbara människor. Min syster fyllde 20 år och Hugo tog studenten!! Sommarlovet var äntligen här och jag tillbringade mycket tid på båten bland sol och bad med familjen och favoriten. Bästa månaden på hela året helt klart! 

Juli: Medans de allra flesta var på PIP, spenderade jag och min trogne pensionersvän Isis många kvällar med picnik och kortspel tillsammans. Jag jobbade en jäkla mycket och hängde framförallt min killen min och vi var även i Göteborg vilket var bland topparna på sommaren, BÄST är killen min. Hade en oförglömlig (MINST sagt) kväll med min trio i kil och jag var ännu en gång i Göteborg. Sommaren bjur på många fina kort.

Augusti: Tog vara på den sista sommarmånaden, hängde väll 9 av 10 dagar med Hugo. Vi var på tusenfryd tillsammans och jag hängde mycket med min älskade trio. Ett bra avslut på ett jättejätte bra sommarlov, är gladast i världen när jag ser tillbaka på alla bilder. Har världens bästa familj, vänner och pojkvän!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback