Den jag tycker om allra mest


På onsdag åker jag iväg till min älskling där jag ska stanna ända tills måndag. Ska bli supermysigt att spendera lovet hos honom! Blir så glad att titta på dessa bilder, var verkligen en helt annan sak att åka utomlands med honom!

Ska strax iväg och handla med mamma inför resan och sen ska jag till stan med Maja, ska även försöka klämma in någon slags träning. Kram!

SNAPSHOTS - part two

 
Underbara, underbara värme. En utav de bästa resorna, utan tvekan!

SNAPSHOTS - part one

 

LOV!

 
Kan med nöje säga att jag har lov vilket jag, Louise & Fanny firade in med en myskväll. Igår kikade jag på min brors hockeymatch innan det var dags för sushi-mys med mina fina vänner, lite senare vart det en rolig utgång som började hos Fanny med ett par tjejer & killar som sedan slutade på Hammarö! Jag & Louise fick en åktur till kil innan jag äntligen landade hemma. 

Var mindre kul att stiga upp imorse för jobb 10.00 men nu är det gjort och så är även OS-finalen som ni kanske inte missade. 

Spain - part three

 
Blir nästan tårögd, vill tillbaks nu.. I helgen ska jag försöka sammanfatta alla tusentals bilder jag har i min mobil också! Har suttit och jobbat ikapp lite i skolan, som tur är tar den slut imorgon igen då vi går på lov. Tjoho! Livet känns riktigt bra just nu, förutom att jag står inför ett dilemma om jag ska ta tandställning eller inte.

Spain - part two

 

Spain - part one


Hade en underbar första vecka med familjen, där sol & bad och mycket god mat ingick. Det sprang även runt hemlösa katter vart man än gick och mitt, vi gick och gav dem mat varje kväll.

Och för att tydligöra för vissa så kom min syster & Hugo ner sista veckan då de endast kunde få ledigt i 1. Och tyvärr så gör blogg.se bilderna i 1000 dåligare kvalité men vad ska man göra!

Spain - 14

 
Har haft världens absolut bästa resa någonsin. Vädret, maten & framförallt sällskapet. Det har verkligen varit något utöver det vanliga, och jag har haft så underbart med familjen & min Hugo med shopping, sol, bad & god mat! Går inte att beskriva hur mysigt & fint det var att resa med min kärlek, vill bara stanna där med honom föralltid.

Tänkte istället för att skriva långa inlägg, visa i bilder. Ska försöka hitta tid i veckan, har trots allt bara 3 skoldagar kvar tills det är sportlov då jag har både sälen & norge inbokat!!

Bye sweden, Hello sunNu ska vi alldeles strax åka till flygplatsen för att lämna ett kallt Sverige mot ett betydligt varmare land! Att få spendera 2 veckor med sol & bad och dessutom med min kärlek ska bli helt UNDERBART. Wihooo ses snart igen fina vänner!
 

+ spring jacket


Denna underbara vår jacka fick jag med mig hem häromdagen, har sedan deras förra kollektion velat haft den i vitt och när jag såg den i affären slog jag till direkt!

Haft en superbra helg där bio med bästa tjejerna ingick, även en myskväll hemma och full rulle med packning. Ska om en stund åka iväg till stan och fika med tjejerna, mysigt hejdåfika innan jag åker iväg!!