we found love in a hopeless place - earth


Okej ärligt nu ska jag vara en liten bitter f'itta (ursäkta språket) men ärligt jag är så jävla trött på att folk alltid ska bråka, speciellt tjejer. Eller nej bara tjejer, vi är dom enda som bråkar om saker som bara egentligen är så jävla onödigt. " Jag hatar henne, hon är ful, fan vad äcklig, ska slå henne, vilken hora" Hur många gånger hör man inte sånt här? Sen får man höra 2 olika historier och ingen av dom är sanna. Fuck tjejer, vill vara kille och slippa tänka och bråka om varendaste liten sak. 

Okej back to life! Dagen har bestått av mestadels regn vilket gjorde att jag och mändy åkte till bergvik och shoppade, har shoppat 10 saker på 1 dag, jag är en maskin som äter pengar ungefär. Vi åt även subway, var i himlen! Jag ska lägga upp bild på allt imorgon! Sen kom min gosiga pojkvän hit, vi har kollat filmer, ätit godis, druckit cola, pussats och kollat på filmer om djur. Vi har bestämt att vi ska jobba med djur i framtiden. Mycket bra kommer det bli, ni hittar oss på animal planet om några år! Nu ska vi sova godnatt och imorgon väntas det bästa dagen på länge MIN BÄSTIS KOMMER HEM!!!

I fredags hade även jag och min pojkvän 10 månader, helt sjukt! Är så himla kär i honom, älskar dig hugis piråg du äger verkligen, min fina lilla pojkvän!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback