utbytesstudent

Tumblr_m38ronwpqj1rnrbcmo1_500_large
Har ett tag nu följt ett par olika bloggar om utbytesstudenter i USA! Och jag kan inte rå för att jag verkligen blir intresserad av att åka, sedan jag var liten har det alltid varit en dröm att någon gång i mitt liv bo i USA. California har alltid varit en dröm för mig, och jag har insett nu att det faktiskt kan bli sann. Men jag vet inte riktigt om jag skulle våga ta steget att göra det, men ni vet. Alla har nog någon gång drömt att få uppleva riktiga high school som man ser på filmer. Efter att jag läst några tjejers bloggar som bott i California under 2011/2012 inser jag att allt man ser och drömt om är där verklighet. Det är stora hus, långa stränder, och varmt. Det är cheerleaders, fotball players och så vidare. Helt sjukt. Jag vill verkligen åka, men jag har även läst att många kommer till fel familjer, fel område osv! Men jag vill så gärna, lämna Sverige och bo i USA. Gå på proms, uppleva yearbooks, och uppleva den där high school känslan där de är så tävlingsinriktade på allt. 

Men som sagt är det här bara jag går och drömmer om, sjukt tråkigt för er att veta kanske men är det någon mer än jag som går och funderar över det här? Eller har erfarenhet? Skriv i så fall!!

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag funderar också på utbytesstudent i USA, verkar sjuk kul verkligen!

2012-07-17 @ 10:22:40
Postat av: Anonym

Jaaaa! Absolut! Det har varit en dröm sen man såg alla High school filmer! Du har så rätt! Jag vill åka till USA och göra allt som man alltid har drömt om!

Svar: Jag vill också, vore så sjukt kul!!
Evelina Eklund

2012-07-17 @ 11:42:57
URL: http://carolinemellqvist.spotlife.se
Postat av: Anonym

kan du kanske tipsa om några utbytesstudents bloggar du läser? :)

Svar: Absolut! Kolla in http://rebeckaiusa.wordpress.com/http://honeyandmoon.blogg.se/ är dom jag har läst igenom, hela året dvs! :)
Evelina Eklund

2012-07-17 @ 14:11:05
Postat av: Anonym

åh jag vill också åka! men jag är mest osäker på ifall jag känner för att gå ett "extra" år när man kommer hem, med 97orna, och ta studenten ett år efter de andra osv... och jag vet många som kommit i riktigt kassa familjer så då känns det ju roligare att spara pengarna och åka efter gymnasiet och jobba och bo där man vill. vore kul att läsa mer om dina tankar om detta! :)

Svar: Men så känner jag också, jag vill ta studenten med mina 96or! Jag vill så gärna åka men samtidigt känner jag att som du säger spara och vänta och åka efter gymansiet! :)
Evelina Eklund

2012-07-18 @ 02:10:17
Postat av: Hanna

Go for it! Dom jag känner som har gjort det säger att det var så sjukt himla värt det. Och skolan bjuder ju som sagt att du bor där och "utbildningen" så de blir ju väldigt mkt dyrare om du ska göra det efter gymnasiet :)
Jag ska åka till Brasilien nästa år & bo där 11 månader, wohoo

2012-07-25 @ 14:13:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback